Onderzoeksdossier 2: Hoe vergroot Domo Antwerpen zijn naambekendheid om meer kandidaat vrijwilligers te vinden en te houden?

22 februari 2021

Onder begeleiding van docent Geert De Wael gingen EhB-studenten Communicatiemanagement uit het eerste, tweede en derde jaar voor de module 'Professioneel project: Bureau’ een samenwerking aan met Domo Antwerpen. Yousra Aouragh Boussita, Anissa Ben Tahar, Bernard Bossaert, Layla Bouakline, Ayoub Boumeriem, Kieran Dams, Michaël Haîm, Gert-Jan Malfroy, Kevin Niyigenga, Dalila Ouaghli, Camelia Palmisano en Neel Voets. bogen zich over de vraag hoe Domo Antwerpen haar naambekendheid kan vergroten.


"Door middel van dit onderzoek trachten we een oplossing te zoeken voor het communicatieprobleem van de organisatie. Het rapport is opgebouwd in vijf delen: in het eerste deel stellen we ons voor als team. Vervolgens analyseren we de briefing in deel twee en wordt in deel drie het volledig onderzoek uitgelicht. Dankzij de verzamelde informatie van deel drie hebben we in deel vier een communicatieplan opgesteld. Tot slot vindt u de bijlagen in deel vijf."

Author

Geert De Wael

Promotor

Geert De Wael en Kathleen Vandendriessche

Organisation

Domo-Antwerpen "Vriend aan huis, in jouw buurt?"

Institution

Vrije Universiteit Brussel